0600 10300 (1,98 € / min + pvm/mpm)
Avoinna ma-la 8-21, su ja pyhäisin 10-18 (Poikkeukset mahdollisia)
ti 19.11.2019 16:55

Tarkista varauksesi ja lippusi huolella. Pääsääntöisesti maksettuja lippuja ei vaihdeta eikä palauteta tai lunasteta takaisin.
Lipun hinnan lisäksi Lipputoimisto perii asiakkaalta kulloinkin voimassa olevan toimitus- ja/tai palvelumaksun.

Lippujen vaihto ylitsepääsemättömän esteen vuoksi: Viesti sähköpostilla myynti@lipputoimisto  Perimme lippujen muutoksesta 10 € / tilaus.


Lipputoimisto ei korvaa kadonneita, varastettuja tai tuhoutuneita lippuja uudella lipulla eikä rahassa.
Lipputoimisto toimii ainoastaan tapahtuman lipunvälittäjänä. Tilaisuuden järjestäjä vastaa tilaisuudesta ja sen mahdollisesta peruuntumisesta sekä muutoksista ohjelmassa ja aikatauluissa sekä arvonlisäverolaissa säädetyistä velvoitteista. Lipputoimisto ei vastaa osaksikaan tilaisuuden peruuntumisesta tai ohjelma- ja aikataulumuutoksista eikä näistä mahdollisesti aiheutuvista kustannuksista ja vahingoista, kuten lippujen hinnan palautuksesta asiakkaalle. Lipputoimisto palauttaa peruuntuneen tapahtuman toimitus- ja palvelumaksuilla vähennetyt lippujen hinnat pyynnöstä asiakkaalle kuitenkin, mikäli Lipputoimisto ei vielä ole tilittänyt niitä tilaisuuden järjestäjälle. Mikäli Lipputoimisto palauttaa rahoja, tämä käytäntö sovitaan erikseen tapahtuman järjestäjän kanssa.

 

Asiakas on velvollinen tarkastamaan, että tapahtuma ei ole peruuntunut sekä muut tapahtumaan liittyvät tiedot ja muutokset (esim. soittoaika, ikäraja, aukioloaika) Lipputoimisto tai tapahtuman nettisivuilta. Tapahtuman siirtyessä tai peruuntuessa taikka ohjelman tai aikataulun muuttuessa toimitus- ja palvelumaksuja ei palauteta. Lipputoimisto tiedottaa mahdollisista tapahtuman peruuntumisista sekä ohjelma- tai aikataulumuutoksista sähköpostitse niille asiakkaille, jotka ovat antaneet sähköpostitietonsa lipunoston yhteydessä.


Mikäli tilaisuuteen on tarjolla erityisryhmien lippuja (esim. eläkeläis-, opiskelija- tai muita vastaavia alennuslippuja) on lipunhaltijan varauduttava esittämään alennukseen oikeuttava todistus tapahtuman sisäänkäynnin yhteydessä.

Tilaukset ovat voimassa vain annettuun eräpäivään saakka. Varausajat vaihtelevat tapahtumakohtaisesti. Tarkista varausaikasi tilauksen teon yhteydessä. Mikäli tilausta ei lunasteta tai laskua makseta annettuun eräpäivään mennessä, varaus raukeaa ja tilauksessa olleet liput palautuvat automaattisesti takaisin myyntiin.

Ostettujen lippujen jälleenmyynti on kielletty ilman Lipputoimiston lupaa.

Mikäli tapahtumassa on ostorajoitus, on Lipputoimistolla oikeus peruuttaa myynti ja mitätöidä ostorajoituksen ylittävät liput tilauksesta. 

LIPPUTOIMISTO.fi
Mediakulma
Rantakatu 10 / PL 45
67100 KOKKOLA
Avoinna arkisin 10-16
Puhelinpalvelu
p. 0600-10300 (1,98 € / min + pvm/mpm)
Avoinna ma-la 8-21, su ja pyhäisin 10-18 (Poikkeukset mahdollisia)
Käyttämällä verkkokauppaa sitoudut noudattamaan käyttöehtoja,
jotka kieltävät kaupallisen käytön.

Jatkamalla hyväksyt käyttöehdot.