0600 95020 (0,99 € / min + pvm/mpm)
la 24.06.2017 15:07
TELESCOPE ROAD (musik) / Jacques Trevisan (film)
Schaumansali, Campus Allegro, Pietarsaari
to, 20.07.2017 18:30
Ciné-concert: Telescope Road
Musiikki: Telescope Road
Elokuva: Jaques Trevisan

20. heinäkuuta Schaumansalissa klo 18.30
Liput: 15€

Telescope Road Marseillesta, Ranskasta, tulee Jaakon Päivillä Pietarsaareen esittämään ”Ciné-concertin”, ns. elokuvakonsertin Schaumansalissa torstaina heinäkuun 20. päivänä. Konsertti on kaksiosainen, jossa yksi osa rakentuu bändin omasta ohjelmistosta ja toinen osa on elokuvakonsertti, jossa bändi esittää niin sävellettyä kuin improvisoitua musiikkia ranskalaisen elokuvantekijän Jacques Trevisanin kuvankauniiden elokuvien valituille osille.

Telescope Road on kolmesta eri maasta tulevan tunnetun muusikon kohtaaminen. Muusikot ovat tavanneet Marseillessa ja tekevät yhdessä ainutlaatuista musiikkia, jossa on sekä progressiivisen rockin, jazzin että world ja world musicin vivahteita.

Bassossa amerikkalainen virtuoosi William Kopecky, kitaraa soittaa ranskalainen Alain Chiarazzo ja rummuissa ja lyömäsoittimissa Marseillessa asuva pietarsaarelaislähtöinen David Lillkvist.
Bändi on koottu vuonna 2015 ja ensimmäinen CD julkaistiin vuonna 2016. Telescope Road-bändi keikkailee Ranskassa, Italiassa, Englannissa ja Japanissa.
Telescope Road
http://www.telescoperoad.net/

Jacques Trevisan on valokuvaaja ja ohjaaja, intohimonaan matkailu, musiikki sekä ihmiset ja heidän elämänsä, jotka hän haluaa tuoda esille elokuviensa, ”Carnets de route”, matkakertomusten, kautta. Hän on tehnyt monta matkaa mm. Intiaan, sekä erikoistunut konserttien kuvaukseen.

Telescope Road:
Alain Chiarazzo, kitara
William Kopecky, basso
David Lillkvist, rummut ja lyömäsoittimet

Jacques Trevisan:
Elokuvantekijä, Ranskan Aix en Provencesta
Kartta »


LIPPUTOIMISTO.fi
Jyväskyläntie 3
69600 KAUSTINEN
p. 0600 95020 (0,99 € / min + pvm/mpm)
(ark. 11 -17)
myynti@lipputoimisto.fi
Käyttämällä verkkokauppaa sitoudut noudattamaan käyttöehtoja,
jotka kieltävät kaupallisen käytön.

Jatkamalla hyväksyt käyttöehdot.